Тут власний кондитерський цех (в ресторані виготовляють більше 40 видів цукерок ручної роботи). У залі під склом представлений великий асортимент солодощів: сирні і ягідні торти, печиво і тістечка. А ще – 12 видів морозива власного виробництва. У «Вероніці» печуть хліб з органічного цільнозернового борошна, з додаванням насіння, горіхів, фініків, меду, копченостей і часнику. Гостей потішить великий вибір страв в меню. На сніданок тут подають круасани з джемом або медом, омлети, млинці, фреші. Крім українських дерунів, вареників і борщу, шеф-кухар запропонує французькі делікатеси з фуа-гра та інші середземноморські страви. Винна карта представлена кращими сортами з Австралії, Італії, Чилі.
Інтер'єр – в стилі віденського кафе ХІХ століття, з репродукціями картин того часу, старовинними вітринами-комодами.
Львівська область, просп. Шевченка, 21, Львів
49.836413 | 24.032294
09:00-23:00