Пструг – старовинна карпатська назва форелі, на приготуванні якої і спеціалізується заклад. Тут у власній печі випікають хліб, який подають з різними «помазками», а рибу готують на грилі за старовинними рецептами. У ресторанному меню: форель з моцареллою і шпинатом, салат з інжиром і в'яленими помідорами, салат з куркою під сирним соусом, курка з карамелізованими яблуками під шоколадом, свинячі ребра під медово-гірчичним соусом. Крім того, кожного дня тут пропонують новий суп дня.
Вхід в ресторан «Пструг, хліб та вино» прикрашає величезний годинник – символ Ратуші. Тут авторський дизайн інтер'єру, що нагадує старовинну лавку годинникаря. На літньому майданчику багато столиків, ввечері запалюються свічки і грає музика.
Львівська область, вул. Братів Рогатинців, 49, Львів
49.840939 | 24.034694
12:00-00:00