Кафе-пекарня «Львівські пляцки» спеціалізується на виготовленні саме цих десертів. Весь процес створення випічки, від замішування тіста до вилучення з печі, можна спостерігати крізь вітрину. В меню – чотири види штруделів (два солодких і два солоних): з вишнею і яблуком, з лососем і куркою. Також в кафе готують сирники (мокрі і сухі). Щоб визначити, який вид сирників «найбільш львівський», було проведено опитування серед гостей. В результаті обидва види набрали приблизно однакову кількість голосів. До всіх страв в закладі безкоштовно подають соуси: солоний вершковий, солодкий ванільний, ягідний, шоколадний; як безкоштовний топінг можна взяти морозиво.
Інтер'єр тут виконаний в стилі старої пекарні. На полицях стоять банки з консервованими вишнями, а металеві терки служать абажурами для пристінних світильників.
Підпишіться на розсилку новин та пропозицій від discover.ua і наших партнерів
Натискаючи кнопку, ви погоджуєтесь із Правилами та умовами.
За підтримки
Проект реалізовано у співпраці з Google в рамках кампанії «Цифрове перетворення України»
Використання матеріалів сайту і копіювання інформації без письмового дозволу заборонено.©2017—2020 Мандруй Україною. Всі права захищені. Зроблено в студії Jam Digital .
{TITLE}