Тут гостей потішать авторською кухнею. В меню – стейки, приготовані в хоспері, молочне порося на вертелі, голубці з бараниною, рулет з кролика, сма- жені реберця і раки. На десерт – карпаччо з ананасів і полуниці, львівський шоколадний сирник.
У закладі пропонують різні сорти пива, серед яких – фірмове світле Mons Pius, спеціально зварене на Львівському пивзаводі. Воно не фільтрується і не пастеризується. У ресторані також можна спробувати популярний на Галичині напій гжанець (тепле пиво зі спеціями і си-ропом) – пивний аналог традиційного глінтвейну.
В інтер'єрі втілений консервативний дух комерційного міста. Елементом декору став також вітраж Яна Генрика Розена, створений львівським художником 1927 року.
Львівська область, вул. Лесі Українки, Львів
49.843466 | 24.031063
11:00-23:00