У XIX столітті тут була одна з перших винарень міста. Меню в «Кентаврі» – страви із зібрання князя Курнонського, відомого в минулому столітті ресторанного критика Парижа. Тут можна скуштувати шпинатові вареники з сиром; форель з естрагоном, запечену в йогурті; лосося з овочами гриль; яйце пашот в круасані. Особлива гордість закладу – ранні сніданки.
У кафе з усією серйозністю ставляться до культового львівського напою – кави. Зерна кави тут обсмажують власноруч і навіть створили свій секретний купаж – арабіку Centaur. Тут просторі зали, прикрашені раритетними меню, декорована зеленню тераса. У ресторані відновили стінопис Володимира Патика 1973 року на тему виноробства
Львівська область, пл. Ринок, 34, Львів
49.842322 | 24.030684
8:00-23:00