Шеф-кухар «Конкорду» не обмежується умовностями, додаючи в класичні страви незвичні інгредієнти. Тут можна спробувати сівід-салат з помідорами черрі, свіжим тунцем, обсмаженими коктейльними креветками і мигдальними горіхами, заправлений східним соусом. З гарячих закусок – смажену гусячу печінку під соусом «Кальвадос» із пюре з лісових ягід і ананаса. З основних страв – суп з вершків і білого вина з грибами і копченим лососем. Широка винна карта ресторану і кальян гармонійно доповнять будь-який вибір відвідувача.
В інтер'єрі поєднуються лаконічні і дорогі дизайнерські елементи, усе витримано в бежево-чорній гамі, багато денного світла, натурального оздоблення і живих квітів. Є літня тераса з видом на історичний центр міста.
Київська область, вул. Пушкінська, 42/4, Київ
50.439992 | 30.515804
12:00 – до останнього гостя
38 (044) 234 7788, 38 (044) 235 9555
Пам'ятки будівництва і архітектури
Національний університет ім. Тараса Шевченка
вул. Володимирська, 60, Київ
Пам'ятки будівництва і архітектури
Київський національний академічний театр оперети
вул. Велика Васильківська, 53/3
Підпишіться на розсилку новин та пропозицій від discover.ua і наших партнерів
Натискаючи кнопку, ви погоджуєтесь із Правилами та умовами.
За підтримки
Проект реалізовано у співпраці з Google в рамках кампанії «Цифрове перетворення України»
Використання матеріалів сайту і копіювання інформації без письмового дозволу заборонено.©2017—2020 Мандруй Україною. Всі права захищені. Зроблено в студії Jam Digital .
{TITLE}