Шеф-кухар «Конкорду» не обмежується умовностями, додаючи в класичні страви незвичні інгредієнти. Тут можна спробувати сівід-салат з помідорами черрі, свіжим тунцем, обсмаженими коктейльними креветками і мигдальними горіхами, заправлений східним соусом. З гарячих закусок – смажену гусячу печінку під соусом «Кальвадос» із пюре з лісових ягід і ананаса. З основних страв – суп з вершків і білого вина з грибами і копченим лососем. Широка винна карта ресторану і кальян гармонійно доповнять будь-який вибір відвідувача.
В інтер'єрі поєднуються лаконічні і дорогі дизайнерські елементи, усе витримано в бежево-чорній гамі, багато денного світла, натурального оздоблення і живих квітів. Є літня тераса з видом на історичний центр міста.
Київська область, вул. Пушкінська, 42/4, Київ
50.439992 | 30.515804
12:00 – до останнього гостя