Ідея проекту - популяризація грузинської кухні і культури. В меню – шашлик зі свинячої вирізки, каре з баранини, люля-кебаб з індички з сиром, теплий салат з курячою грудкою, шурпа, теплий лаваш з сиром сулугуні, три види хінкалі, яблучний пиріг, а також мацоні. Спеції в «Чачапурі» привозять виключно з Грузії, винна карта тут також представлена тільки грузинськими винами. Ще тут можна спробувати свіжу домашнюю грузинську випічку і м'ясо з печі тоне, ароматні хачапурі, шоті, чебуреки, а також чурчхелу з різних сортів винограду і домашнє варення з айви. У закладі три світлі зали з традиційним грузинським орнаментом.
Для всіх бажаючих ресторан запустив серію майстер-класів з приготування хінкалі.
Київська область, бульв. Тараса Шевченка, 36а, Київ
50.44561 | 30.502128
11:00-23:00
Оля Понятышин