Саме з цією традицією зголосився познайомити українців бутик-бар Biancoro. Шеф-бармен Ірина Машихіна – переможниця міжнародних конкурсів, учениця президента британської гільдії барменів Сальваторе Калабрезе. Якщо ви за допомогою аперитиву розкрили свої рецептори і відчули голод, шеф-кухар Олексій Зольников запропонує, наприклад, тепле рагу з овочів гриль, філе лаврака на подушці з овочевого жульєну або креветки в соусі з пряних трав.
Назва бару розшифровується як «біле золото». Весь інтер'єр виконаний в білому кольорі. Лише позолота і кольорові коктейлі в пляшках привносять яскравість в цей стриманий стиль.
Київська область, вул. Басейна, 4, Київ
50.441206 | 30.521779
10:00-1:00