За легендою, під час ремонту овочевого складу господарі виявили щоденник Михайла Бляхера, в якому автор записував рецепти простих страв та особисті нотатки. Тут інтернаціональна кухня з невеликим акцентом на «радянську ностальгію», а також страви від британського шефа.
В меню – хрустке яйце і копчене курча на пюре із селери з трюфельним маслом, ньокки з пряними травами і кедровими горішками, салат з копченою скумбрією, чорноморські ставридки, річкова форель, копчена на чорному чаї, десерт «Нетірамісу». Також в закладі хороший вибір розливного пива.
Інтер'єр оформлений в стилі післявоєнного СРСР. Замість стін у кафе – купи книжок, на полицях стоять радіоприймачі, світильники над столами того часу, а барною стійкою тут служить шафа-буфет.
Дніпропетровська область, просп. Яворницького, 46, Дніпро
48.464231 | 35.048713
нд-чт – 12:00-23:00 пт-сб – 12:00-1:00