В закладі – середземноморська, європейська і традиційна одеська кухні, з великим вибором риби і морепродуктів. Фірмові страви: дорадо з розмарином, бички, барабуля з соусом по-польськи, салат «Цезар в Одесі», «гаряча сковорідка з ковбасою і беконом». Гості можуть скуштувати шість видів розливного пива та фірмове «Гамбрінус».
Інтер'єр підвального приміщення поєднує стилі старої пивної і сучасного пабу. Замість столів в ресторані дубові бочки, замість стільців – барила. Оздоблення – світлий камінь в поєднанні з темним деревом, для освітлення використані свічки та ковані підвісні світильники, які створюють затишну атмосферу.
Тут можна придбати сувенірну продукцію з логотипом ресторану.
Одеська область, вул. Дерибасівська, 31, Одеса
46.484208 | 30.734448
10:00-00:00