Меню ресторану повністю складається зі страв української кухні ХІХ століття. Крім традиційних вареників з картоплею і шкварками, тут пропонують так звані царські обіди, що складаються з декількох страв. У ресторані пропонують: курячу грудку з персиком в мигдальній підливі, каре теляти, обсмажене на вогні, з печеною картоплею, філе морської форелі зі спаржею та шафрановою підливою, авторський десерт – мигдальне тістечко з карамельною підливою.
У ресторані відтворений інтер'єр українського села ХVIII століття з використанням справжніх предметів старовини. Звучить жива фольклорна музика. Основна зала «Українська» розділена на затишні зони: «Світлиця», «Горище», «Млин». Зала «Монаший келих» з каміном зручна для проведення банкетів.
Київська область, вул. Лаврська, 22, Київ
50.430727 | 30.556952
9:00-00:00