«Бринзарня» є частиною культури багатонаціональної Бессарабії, з її любов'ю до природи і вмінням насолоджуватися життям з усіма його дарунками – сонцем, чистим повітрям, спілкуванням з нашими меншими братами, і, звичайно, смачною їжею.
Господарі «Бринзарні» є членами руху slow food («повільна їжа»).
Цей рух був заснований в 1986 році в Італії як противага фаст-фуду, «харчовій глобалізації», нездоровій їжі і втраті кулінарних традицій, — явищам, які добре знайомі мешканцям великих міст.
Slow food заохочує розвиток регіональних кухонь, використання екологічно чистих, сільських продуктів, а головне – ставлення до їжі як до ритуалу, коли за столом збирається вся родина і всі найважливіші справи обговорюються за обідом.
Ресторатори-адепти slow food готують тільки з місцевих продуктів і тим самим заохочують гастрономічний туризм, адже щоб спробувати унікальну страву, яку готують в тій чи іншій місцевості, в цю місцевість доведеться їхати – і разом з кулінарією пізнавати ще і її культуру.
Одеська область, вулиця Прикордонна, 2А, Приморське
45.51745 | 29.61772