Хто не в курсі, леквар - то повидло. Тут не лише музей, тут дегустаційний зал, цікаві розповіді від власниці і крамничка, де можна купити всю місцеву продукцію.
Information taken from google.com
Користувач Google
05.09.2018
Чудове місце. Крім леквара (вид твердого повидла) тут можна попробувати і придбати різні автентичні м'ясні вироби та міцні спиртні напої. Гарне обслуговування.
Information taken from google.com
Користувач Google
14.05.2018
Варенька смачна і оригінальна (з терену!) Ковбаси теж не відстають в якості. Рекомендую заїзжати з Вилок!!! Інші варіанти гравійна дорога з ямами і пилюкою((( Приймають групи по дзвінку. Але і для подорожніх теж вібчинять двері.
Користувач Google
Користувач Google
Користувач Google